dimarts, 25 de novembre del 2008

Benvinguts al meu bloc


Benvinguts al meu bloc. Amb aquest article encetem una nova aventura: escriure en un bloc! Per a mi, en realitat, és endinsar-me en un territori desconegut. Em sent com una exploradora per paratges ignots o com una investigadora tractant de resoldre uns enigmes i cercant, alhora, l'eixida del laberint.

Cada passa que done és vacil·lant: clique o no? Ho esborraré tot o alguna cosa quedarà? De moment, però, vaig fent. La veritat és que fa temps que em temptava la idea de crear un espai d'intercanvi d'experiències amb els meus alumnes i amb altres companys al voltant dels llibres.

De fet, l'aventura del bloc i la de llegir tenen molts punts en comú: amb un llibre també he sigut exploradora, i aventurera, i detectiu i tantes altres coses! Però també he patit i he rigut, he plorat i m'he sentit confortada, he viscut en molts països i en tants temps diferents... He conegut món i m'he conegut a mi mateix i també -per què no?- als altres. Sóc com sóc perquè he llegit i no m'agradaria ser d'una altra manera si això em privara del privilegi de la lectura.


2 comentaris:

rafa ha dit...

Salutacions, Sílvia
m'ha agradat en general el teu blog. Ànim i avant

Jo he triat la mateixa plantilla, està molt bé.

Jesús M. Tibau ha dit...

molta sort en aquesta aventura particular